Kemaskini Maklumat Bekas Pelajar Tajaan Biasiswa, Pinjaman Dan BCNS Kumpulan Yayasan Sabah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera!

Kumpulan Yayasan Sabah sedang mengemaskini profil bekas pelajar tajaan biasiswa, pinjaman dan Biasiswa Cemerlang Negeri Sabah (BCNS) Yayasan Sabah dari tahun 1968 sehingga kini. Jika anda salah seorang bekas pelajar tajaan Kumpulan Yayasan Sabah, anda boleh mengemaskini maklumat anda di pautan seperti di bawah. Kerjasama anda amat penting bagi melengkapkan data dan status pelajar dan bekas pelajar tajaan Kumpulan Yayasan Sabah. Kami juga ingin meminta jasa baik anda untuk menyebarkan mesej pautan ini kepada bekas pelajar tajaan Yayasan Sabah.

Kerahsiaan! Semua maklumat anda adalah dirahsiakan dan hanya untuk tujuan mengemaskini maklumat pelajar tajaan Yayasan Sabah sahaja.

Untuk sebarang pertanyaan boleh menghubungi pihak kami, Perpustakaan Penyelidikan Borneo Tun Haji Mohd. Fuad Stephens :-

Zainuddin Saridi
(Ketua Pustakawan, Perpustakaan Penyelidikan Borneo Tun Haji Mohd. Fuad Stephens)
Tel : 088-326489, Email:  zsaridi@ysnet.org.my